Budapest, 2017. december 24.

Boldog karácsonyt kívánunk minden kedves barátunknak és olvasónknak!

Budapest, 2017. november 19.

Karácsonyi ajánlatainkat keresd november végétől a nagyobb könyváruházakban és online!

Budapest, 2017. november 12.

Karácsonyra újabb szakácskönyvvel készül Rupáner-Gallé Margó!

Egyszerű és finom - ezzel a két szóval vált a bögrés sikerreceptek legnépszerűbb gasztrobloggerévé és szakácskönyvírójává Rupáner-Gallé Margó. 

A Rupáner-konyha sorozat 3. kötetének első receptjei a karácsonyi asztalra valók, de emellett felsorakoznak a "Házilag még finomabb" receptek is , a változatos és expressz tízórai és uzsonnaötletek, a pofonegyszerű sütemények, valamint a hétköznapi ételek gyors és ízletes bögrés változatai. 

Bővebben...

Budapest, 2017. november 5.

Még pár napig előrendelhető!

"Gyémántok rozsdás foglalatban" – így jellemzi előszavában a szerző, az MTI volt washingtoni és New York-i tudósítója – a világváros mai állapotát. A legújabb látnivalókat és a hagyományos idegenforgalmi nevezetességeket szinte hiánytalanul eléd táró nagyalakú fotóalbum és útikalauz tartalma tizenkét képes séta. 

Bővebben...

Budapest, 2017. október 29.

Már előrendelhető, és hamarosan a könyvesboltokban is kapható Daniel Jonah Goldhagen igen megosztó, de minden érdeklődőnek kötelező könyve!

Végletesen kényes témája miatt Daniel Jonah Goldhagen könyve több mint húsz évig nem jelenhetett meg Magyarországon, vagyis abban az országban, melynek zsidósága a második világháborús népirtás legnagyobb áldozatainak egyike volt. E tekintetben a kiadó a hazai könyvkiadás egyik nyilvánvaló adósságát törleszti ezzel a kötettel. 

Bővebben...

FacebookTwitterGoogle Bookmarks